Το Oleohealth® νερό κεφίρ είναι ένα νόστιμο και υγιεινό ρόφημα χάρη στην παρουσία ζωντανών μικροοργανισμών (πολιτισμός κεφίρ) και των πολυφαινολών ελιάς μας. Παρασκευάζεται χάρη στη ζύμωση του ζωντανού πολιτισμού νερού κεφίρ σε συνδυασμό με τον χυμό ελιάς μας.
Το αποτέλεσμα είναι ένα ελαφρώς ανθρακούχο ποτό, χαμηλό σε θερμίδες και σάκχαρα. Υπάρχει λιγότερο από 2% ζάχαρη* σε κάθε μπουκάλι. Αυτή η ζάχαρη* καταναλώνεται από τους προβιοτικούς πολιτισμούς (στρατοί των γένων Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacterium) για να αναπτυχθούν.
Με αυτόν τον τρόπο, συνδυάζουμε τις ποιότητες ενός γιαουρτιού με bifidus και ενός ισοτονικού αναψυκτικού χωρίς τα διατροφικά προβλήματα που προκύπτουν από τα γαλακτοκομικά προϊόντα ή τα σάκχαρα και τους γλυκαντικούς παράγοντες που συνήθως προστίθενται. Είναι ένα ζωντανό αναψυκτικό που δεν έχει παστεριωθεί.
Το Oleohealth® νερό κεφίρ παρέχει επίσης τα οφέλη των πολυφαινολών ελιάς, που είναι ιστορικά γνωστές για την αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δυναμική τους, μεταξύ άλλων ιδιοτήτων.
Το Oleohealth® νερό κεφίρ είναι ένα νόστιμο και υγιεινό ρόφημα χάρη στην παρουσία ζωντανών μικροοργανισμών (πολιτισμός κεφίρ) και των πολυφαινολών ελιάς μας. Παρασκευάζεται χάρη στη ζύμωση του ζωντανού πολιτισμού νερού κεφίρ σε συνδυασμό με τον χυμό ελιάς μας.
Το αποτέλεσμα είναι ένα ελαφρώς ανθρακούχο ρόφημα, χαμηλό σε θερμίδες και σάκχαρα. Υπάρχει λιγότερο από 2% ζάχαρη* σε κάθε μπουκάλι. Αυτή η ζάχαρη* καταναλώνεται από τους προβιοτικούς πολιτισμούς (στρατοί των γένων Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacterium) για να αναπτυχθούν.
Με αυτόν τον τρόπο, συνδυάζουμε τις ποιότητες ενός γιαουρτιού με bifidus και ενός ισοτονικού αναψυκτικού χωρίς τα διατροφικά προβλήματα που προκύπτουν από τα γαλακτοκομικά προϊόντα ή τα σάκχαρα και τους γλυκαντικούς παράγοντες που συνήθως προστίθενται. Είναι ένα ζωντανό αναψυκτικό που δεν έχει παστεριωθεί.
Το Oleohealth® νερό κεφίρ παρέχει επίσης τα οφέλη των πολυφαινολών ελιάς, που είναι ιστορικά γνωστές για την αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δυναμική τους, μεταξύ άλλων ιδιοτήτων.
Πρόκειται για ποτά με ζωντανούς μικροοργανισμούς, νόστιμα και υγιεινά. Παρασκευάζονται μέσω της ζύμωσης προβιοτικών καλλιεργειών, αποκτώντας ένα αναζωογονητικό, ελαφρώς ανθρακούχο, χαμηλό σε θερμίδες και σάκχαρα ποτό. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από 2% ζάχαρη.
Συνδυάζει τις ποιότητες ενός γιαουρτιού με bífidus και ενός ισοτονικού αναψυκτικού χωρίς τα διατροφικά προβλήματα που προκύπτουν από τα γαλακτοκομικά ή από τα σάκχαρα και τους γλυκαντικούς παράγοντες που συνήθως προστίθενται.
Διαθέτουμε διάφορες γεύσεις όπως λεμόνι, μέντα-τζίντζερ, ιβίσκος και μπορούμε να παρασκευάσουμε άλλες γεύσεις που ζητούν οι πελάτες όπως καρύδα, μάνγκο, …
Αυτά τα προβιοτικά ποτά παρασκευάζονται προσθέτοντας ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και σιρόπι χουρμά σε νερό, τα οποία καταναλώνονται από τις προβιοτικές καλλιέργειες. Αρωματίζεται χάρη στο συμπυκνωμένο λεμόνι. Ελαφρώς ανθρακούχο (αέριο που παράγεται φυσικά κατά την παρασκευή, λόγω της ζύμωσης). Ζωντανό ποτό, δεν παστεριώνεται, περιέχει στελέχη Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacterias.
Μικροοργανισμοί είναι ζωντανά ποτά, γλυκά και υγιεινά. Φτιάχνονται με την καλλιέργεια προβιοτικών, προσφέροντας ένα δροσιστικό ποτό, ελαφρώς ανθρακούχο, με λίγες θερμίδες και ζάχαρη. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από το 2% ζάχαρης, με χαρακτηριστικά γιαουρτιού και με αναζωογονητικό ισοτονικό, χωρίς διατροφικά προβλήματα που προέρχονται από γαλακτικό οξύ ή ζάχαρη και γλυκαντικά που προστίθενται συνήθως. Έχουμε διάφορες γεύσεις, όπως λεμόνι - τζίντζερ, ιβίσκος και μπορούμε να ετοιμάσουμε άλλες γεύσεις που ζητούν οι πελάτες, όπως καρύδα, μάνγκο,... Αυτά τα προβιοτικά ποτά παρασκευάζονται με ζάχαρη από κάνναβη και χουρμάδες που τοποθετούνται σε σιρόπι νερού, που καταναλώνονται από τις προβιοτικές καλλιέργειες. Η γεύση προέρχεται από τον συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού. Ελαφρώς ανθρακούχο (το αέριο παράγεται φυσικά κατά την παραγωγή, λόγω της ζύμωσης). Ζωντανά ποτά, μη παστεριωμένα, περιέχουν Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacteria.
Μικροοργανισμοί είναι ζωντανά ποτά, γλυκά και υγιεινά. Φτιάχνονται με την καλλιέργεια προβιοτικών, προσφέροντας ένα δροσιστικό ποτό, ελαφρώς ανθρακούχο, με λίγες θερμίδες και ζάχαρη. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από το 2% ζάχαρης, με χαρακτηριστικά γιαουρτιού και με ισοτονικό δροσιστικό, χωρίς διατροφικά προβλήματα που προέρχονται από γαλακτικό οξύ ή ζάχαρη και γλυκαντικά που προστίθενται συνήθως. Έχουμε διάφορες γεύσεις, όπως λεμόνι - τζίντζερ, ιβίσκος και μπορούμε να ετοιμάσουμε άλλες γεύσεις που ζητούν οι πελάτες, όπως καρύδα, μάνγκο,... Αυτά τα προβιοτικά ποτά παρασκευάζονται με ζάχαρη από κάνναβη και χουρμάδες που τοποθετούνται σε σιρόπι νερού, το οποίο καταναλώνουν οι προβιοτικές καλλιέργειες. Η γεύση προέρχεται από τον συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού. Ελαφρώς ανθρακούχο (το αέριο παράγεται φυσικά κατά την παραγωγή, λόγω της ζύμωσης). Ζωντανά ποτά, μη παστεριωμένα, περιέχουν Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacteria.
Μικροοργανισμοί είναι ζωντανά ποτά, γλυκά και υγιεινά. Παρασκευάζονται με την καλλιέργεια προβιοτικών, προσφέροντας ένα δροσιστικό ποτό, ελαφρώς ανθρακούχο, με χαμηλές θερμίδες και ζάχαρη. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από το 2% ζάχαρης, με χαρακτηριστικά γιαουρτιού σε συνδυασμό με bifidus και ένα ισοτονικό δροσιστικό, χωρίς διατροφικά προβλήματα που προέρχονται από γαλακτικό οξύ ή ζάχαρη και γλυκαντικά που προστίθενται συνήθως. Διαθέτουμε διάφορες γεύσεις, όπως λεμόνι - τζίντζερ, ιβίσκος και μπορούμε να ετοιμάσουμε άλλες γεύσεις που ζητούν οι πελάτες, όπως καρύδα, μάνγκο,... Αυτά τα προβιοτικά ποτά παρασκευάζονται με ζάχαρη από κάνναβη και χουρμάδες που τοποθετούνται σε σιρόπι νερού, το οποίο καταναλώνουν οι καλλιέργειες προβιοτικών. Η γεύση προέρχεται από τον συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού. Ελαφρώς ανθρακούχο (το αέριο που παράγεται φυσικά κατά την παραγωγή, ως αποτέλεσμα της ζύμωσης). Ζωντανά ποτά, μη παστεριωμένα, Lactococcus, Lactobacillus και
Αυτές είναι ποτά με ζωντανούς μικροοργανισμούς, νόστιμα και υγιεινά. Παράγονται με τη ζύμωση προβιοτικών καλλιεργειών, δημιουργώντας ένα αναζωογονητικό, ελαφρώς ανθρακούχο ποτό με χαμηλές θερμίδες και σάκχαρα. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από 2% ζάχαρη. Συνδυάζει τις ποιότητες ενός γιαουρτιού με bifidus και ενός ισοτονικού ποτού χωρίς τα διατροφικά προβλήματα που προκύπτουν από το γαλακτικό οξύ ή τα σάκχαρα και τους γλυκαντικούς παράγοντες που συνήθως προστίθενται. Έχουμε διάφορες γεύσεις όπως λεμόνι, μέντα - τζίντζερ, ιβίσκος και μπορούμε να ετοιμάσουμε άλλες γεύσεις που ζητούν οι πελάτες όπως καρύδα, μάνγκο,... Αυτά τα προβιοτικά ποτά παράγονται βάζοντας σε νερό ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και σιρόπι χουρμά, τα οποία καταναλώνονται από τις προβιοτικές καλλιέργειες. Είναι αρωματισμένο χάρη στο συμπυκνωμένο λεμόνι. Ελαφρώς ανθρακούχο (αέριο που παράγεται φυσικά κατά τη διάρκεια της παραγωγής, λόγω της ζύμωσης). Ζωντανό ποτό, μη παστεριωμένο, περιέχει στελέχη
Αυτά είναι ποτά με ζωντανούς μικροοργανισμούς, νόστιμα και υγιεινά. Παρασκευάζονται μέσω της ζύμωσης προβιοτικών καλλιεργειών, με αποτέλεσμα ένα αναζωογονητικό, ελαφρώς ανθρακούχο ποτό που είναι χαμηλό σε θερμίδες και σάκχαρα. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από 2% ζάχαρη.
Συνδυάζει τις ποιότητες ενός γιαουρτιού με bifidus και ενός ισοτονικού ποτού χωρίς τα διατροφικά προβλήματα που σχετίζονται με τα γαλακτοκομικά προϊόντα ή τα σάκχαρα και τους γλυκαντικούς παράγοντες που προστίθενται συνήθως.
Προσφέρουμε διάφορες γεύσεις όπως λεμόνι, μέντα-τζίντζερ, ιβίσκος, και μπορούμε να παρασκευάσουμε άλλες γεύσεις με βάση τη ζήτηση των πελατών, όπως καρύδα, μάνγκο, κ.λπ.
Αυτά τα προβιοτικά ποτά παρασκευάζονται προσθέτοντας ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και σιρόπι χουρμά σε νερό, το οποίο καταναλώνεται από τις προβιοτικές καλλιέργειες. Αρωματίζονται με συμπυκνωμένο λεμόνι. Ελαφρώς ανθρακούχο (φυσικά παραγόμενο αέριο λόγω της διαδικασίας ζύμωσης). Αυτό είναι ένα ζωντανό ποτό, μη παστεριωμένο, που περιέχει στελέχη Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacteria.
Πρόκειται για ποτά με ζωντανούς μικροοργανισμούς, νόστιμα και υγιεινά. Παρασκευάζονται μέσω της ζύμωσης προβιοτικών καλλιεργειών, αποκτώντας ένα αναζωογονητικό, ελαφρώς ανθρακούχο, χαμηλό σε θερμίδες και σάκχαρα ποτό. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από 2% ζάχαρη.
Συνδυάζει τις ποιότητες ενός γιαουρτιού με «βίφινους» και ενός ισοτονικού αναψυκτικού χωρίς τα διατροφικά προβλήματα που προκύπτουν από τα γαλακτοκομικά ή από τα σάκχαρα και τους γλυκαντικούς παράγοντες που συνήθως προστίθενται.
Διαθέτουμε διάφορες γεύσεις όπως λεμόνι, μέντα-τζίντζερ, ιβίσκος και μπορούμε να παρασκευάσουμε άλλες γεύσεις που ζητούν οι πελάτες όπως καρύδα, μάνγκο, …
Αυτά τα προβιοτικά ποτά παρασκευάζονται προσθέτοντας ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και σιρόπι χουρμά σε νερό, τα οποία καταναλώνονται από τις προβιοτικές καλλιέργειες. Αρωματίζεται χάρη στο συμπυκνωμένο λεμόνι. Ελαφρώς ανθρακούχο (αέριο που παράγεται φυσικά κατά την παρασκευή, λόγω της ζύμωσης). Ζωντανό ποτό, δεν παστεριώνεται, περιέχει στελέχη Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacteria.
Αυτές είναι ποτά με ζωντανούς μικροοργανισμούς, νόστιμα και υγιεινά. Παράγονται με τη ζύμωση προβιοτικών καλλιεργειών, δημιουργώντας ένα αναζωογονητικό, ελαφρώς ανθρακούχο ποτό με χαμηλές θερμίδες και σάκχαρα. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από 2% ζάχαρη. Συνδυάζει τις ποιότητες ενός γιαουρτιού με bifidus και ενός ισοτονικού ποτού χωρίς τα διατροφικά προβλήματα που προκύπτουν από το γαλακτικό οξύ ή τα σάκχαρα και τους γλυκαντικούς παράγοντες που συνήθως προστίθενται. Έχουμε διάφορες γεύσεις όπως λεμόνι, μέντα - τζίντζερ, ιβίσκος και μπορούμε να ετοιμάσουμε άλλες γεύσεις που ζητούν οι πελάτες όπως καρύδα, μάνγκο,... Αυτά τα προβιοτικά ποτά παράγονται βάζοντας σε νερό ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και σιρόπι χουρμά, τα οποία καταναλώνονται από τις προβιοτικές καλλιέργειες. Είναι αρωματισμένα χάρη στο συμπυκνωμένο λεμόνι. Ελαφρώς ανθρακούχο (αέριο που παράγεται φυσικά κατά τη διάρκεια της παραγωγής, λόγω της ζύμωσης).
"Αυτά είναι ποτά με ζωντανούς μικροοργανισμούς, νόστιμα και υγιεινά. Παρασκευάζονται μέσω της ζύμωσης προβιοτικών καλλιεργειών, με αποτέλεσμα ένα αναζωογονητικό, ελαφρώς ανθρακούχο ποτό που είναι χαμηλό σε θερμίδες και σάκχαρα. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από 2% ζάχαρη.
Συνδυάζει τις ποιότητες ενός γιαουρτιού με bifidus και ενός ισοτονικού ποτού χωρίς τα διατροφικά προβλήματα που σχετίζονται με τα γαλακτοκομικά προϊόντα ή τα σάκχαρα και τους γλυκαντές που προστίθενται συνήθως.
Προσφέρουμε διάφορες γεύσεις όπως λεμόνι, μέντα-τζίντζερ, ιβίσκος, και μπορούμε να παραγάγουμε άλλες γεύσεις με βάση τη ζήτηση των πελατών, όπως καρύδα, μάνγκο, κ.λπ.
Αυτά τα προβιοτικά ποτά παρασκευάζονται προσθέτοντας ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και σιρόπι χουρμά σε νερό, το οποίο καταναλώνεται από τις προβιοτικές καλλιέργειες. Αρωματίζονται με συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού. Ελαφρώς ανθρακούχο (φυσικά παραγόμενο αέριο λόγω της διαδικασίας ζύμωσης). Αυτό είναι ένα ζωντανό ποτό, μη παστεριωμένο, που περιέχει στελέχη Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacteria.
Πρόκειται για ποτά με ζωντανούς μικροοργανισμούς, νόστιμα και υγιεινά. Παρασκευάζονται μέσω της ζύμωσης προβιοτικών καλλιεργειών, αποκτώντας ένα αναζωογονητικό, ελαφρώς ανθρακούχο, χαμηλό σε θερμίδες και σάκχαρα ποτό. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από 2% ζάχαρη.
Συνδυάζει τις ποιότητες ενός γιαουρτιού με bífidus και ενός ισοτονικού αναψυκτικού χωρίς τα διατροφικά προβλήματα που προκύπτουν από τα γαλακτοκομικά ή από τα σάκχαρα και τους γλυκαντικούς παράγοντες που συνήθως προστίθενται.
Διαθέτουμε διάφορες γεύσεις όπως λεμόνι, μέντα-τζίντζερ, ιβίσκος και μπορούμε να παρασκευάσουμε άλλες γεύσεις που ζητούν οι πελάτες όπως καρύδα, μάνγκο, …
Αυτά τα προβιοτικά ποτά παρασκευάζονται προσθέτοντας ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και σιρόπι χουρμά σε νερό, τα οποία καταναλώνονται από τις προβιοτικές καλλιέργειες. Αρωματίζεται χάρη στο συμπυκνωμένο λεμόνι. Ελαφρώς ανθρακούχο (αέριο που παράγεται φυσικά κατά την παρασκευή, λόγω της ζύμωσης). Ζωντανό ποτό, δεν παστεριώνεται, περιέχει στελέχη Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacterias.
Πρόκειται για ποτά με ζωντανούς μικροοργανισμούς, νόστιμα και υγιεινά. Παρασκευάζονται μέσω της ζύμωσης προβιοτικών καλλιεργειών, προσφέροντας ένα αναζωογονητικό ποτό, ελαφρώς ανθρακούχο, χαμηλό σε θερμίδες και σάκχαρα. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από 2% ζάχαρη.
Συνδυάζει τις ποιότητες ενός γιαουρτιού με βίφινους και ενός ισοτονικού αναψυκτικού χωρίς τα διατροφικά προβλήματα που προκύπτουν από τα γαλακτοκομικά ή από τα σάκχαρα και τους γλυκαντικούς παράγοντες που συνήθως προστίθενται.
Διαθέτουμε διάφορες γεύσεις όπως λεμόνι, μέντα-τζίντζερ, ιβίσκος και μπορούμε να παρασκευάσουμε άλλες γεύσεις που ζητούν οι πελάτες όπως καρύδα, μάνγκο, …
Αυτά τα προβιοτικά ποτά παρασκευάζονται προσθέτοντας ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και σιρόπι χουρμά σε νερό, τα οποία καταναλώνονται από τις προβιοτικές καλλιέργειες. Αρωματίζεται χάρη στο συμπυκνωμένο λεμόνι. Ελαφρώς ανθρακούχο (αέριο που παράγεται φυσικά κατά την παρασκευή, λόγω της ζύμωσης). Ζωντανό ποτό, δεν παστεριώνεται, περιέχει στελέχη Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacteria.
Αυτές είναι ποτά με ζωντανούς μικροοργανισμούς, νόστιμα και υγιεινά. Παράγονται με τη ζύμωση προβιοτικών καλλιεργειών, δημιουργώντας ένα αναζωογονητικό, ελαφρώς ανθρακούχο ποτό με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και σάκχαρα. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από 2% ζάχαρη. Συνδυάζει τις ποιότητες ενός γιαουρτιού με bifidus και ενός ισοτονικού ποτού χωρίς τα διατροφικά προβλήματα που προκύπτουν από το γαλακτικό οξύ ή τα σάκχαρα και τους γλυκαντικούς παράγοντες που συνήθως προστίθενται. Έχουμε διάφορες γεύσεις όπως λεμόνι, μέντα - τζίντζερ, ιβίσκος και μπορούμε να ετοιμάσουμε άλλες γεύσεις που ζητούν οι πελάτες όπως καρύδα, μάνγκο,... Αυτά τα προβιοτικά ποτά παράγονται βάζοντας σε νερό ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και σιρόπι χουρμά, τα οποία καταναλώνονται από τις προβιοτικές καλλιέργειες. Είναι αρωματισμένα χάρη στο συμπυκνωμένο λεμόνι.
Αυτά είναι ποτά με ζωντανούς μικροοργανισμούς, νόστιμα και υγιεινά. Παρασκευάζονται μέσω της ζύμωσης προβιοτικών καλλιεργειών, με αποτέλεσμα ένα αναζωογονητικό, ελαφρώς ανθρακούχο ποτό που είναι χαμηλό σε θερμίδες και σάκχαρα. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από 2% ζάχαρη.
Συνδυάζει τις ποιότητες ενός γιαουρτιού με bifidus και ενός ισοτονικού ποτού χωρίς τα διατροφικά προβλήματα που σχετίζονται με τα γαλακτοκομικά προϊόντα ή τα σάκχαρα και τους γλυκαντικούς παράγοντες που προστίθενται συνήθως.
Προσφέρουμε διάφορες γεύσεις όπως λεμόνι, μέντα-τζίντζερ, ιβίσκος, και μπορούμε να παραγάγουμε άλλες γεύσεις με βάση τη ζήτηση των πελατών, όπως καρύδα, μάνγκο, κ.λπ.
Αυτά τα προβιοτικά ποτά παρασκευάζονται προσθέτοντας ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και σιρόπι χουρμά σε νερό, το οποίο καταναλώνεται από τις προβιοτικές καλλιέργειες. Αρωματίζονται με συμπυκνωμένο λεμόνι. Ελαφρώς ανθρακούχο (φυσικά παραγόμενο αέριο λόγω της διαδικασίας ζύμωσης). Αυτό είναι ένα ζωντανό ποτό, μη παστεριωμένο, που περιέχει στελέχη Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacteria.
Αυτές είναι ποτά με ζωντανούς μικροοργανισμούς, νόστιμα και υγιεινά. Παράγονται με τη ζύμωση προβιοτικών καλλιεργειών, δημιουργώντας ένα αναζωογονητικό, ελαφρώς ανθρακούχο ποτό με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και ζάχαρη. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από 2% ζάχαρη. Συνδυάζει τις ποιότητες ενός γιαουρτιού με bifidus και ενός ισοτονικού ποτού χωρίς τα διατροφικά προβλήματα που προκύπτουν από το γαλακτικό οξύ ή από τη ζάχαρη και τους γλυκαντικούς παράγοντες που συνήθως προστίθενται. Έχουμε διάφορες γεύσεις όπως λεμόνι, μέντα - τζίντζερ, ιβίσκος και μπορούμε να ετοιμάσουμε άλλες γεύσεις που ζητούν οι πελάτες όπως καρύδα, μάνγκο,... Αυτά τα προβιοτικά ποτά παράγονται βάζοντας σε νερό ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και σιρόπι χουρμά, τα οποία καταναλώνονται από τις προβιοτικές καλλιέργειες. Είναι αρωματισμένο χάρη στο συμπυκνωμένο λεμόνι. Ελαφρώς ανθρακούχο (αέριο που παράγεται φυσικά κατά τη διάρκεια της παραγωγής, λόγω της ζύμωσης).
"Αυτά είναι ποτά με ζωντανούς μικροοργανισμούς, νόστιμα και υγιεινά. Παρασκευάζονται μέσω της ζύμωσης προβιοτικών καλλιεργειών, με αποτέλεσμα ένα αναζωογονητικό, ελαφρώς ανθρακούχο ποτό που είναι χαμηλό σε θερμίδες και σάκχαρα. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από 2% ζάχαρη.
Συνδυάζει τις ποιότητες ενός γιαουρτιού με bifidus και ενός ισοτονικού ποτού χωρίς τα διατροφικά προβλήματα που σχετίζονται με τα γαλακτοκομικά προϊόντα ή τα σάκχαρα και τους γλυκαντικούς παράγοντες που προστίθενται συνήθως.
Προσφέρουμε διάφορες γεύσεις όπως λεμόνι, μέντα-τζίντζερ, ιβίσκος, και μπορούμε να παραγάγουμε άλλες γεύσεις με βάση τη ζήτηση των πελατών, όπως καρύδα, μάνγκο, κ.λπ.
Αυτά τα προβιοτικά ποτά παρασκευάζονται προσθέτοντας ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και σιρόπι χουρμά σε νερό, το οποίο καταναλώνεται από τις προβιοτικές καλλιέργειες. Αρωματίζονται με συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού. Ελαφρώς ανθρακούχο (φυσικά παραγόμενο αέριο λόγω της διαδικασίας ζύμωσης). Αυτό είναι ένα ζωντανό ποτό, μη παστεριωμένο, που περιέχει στελέχη Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacteria.
Μικροοργανισμοί ζωντανών ποτών είναι γλυκά και υγιεινά. Παρασκευάζονται με την καλλιέργεια προβιοτικών, προσφέροντας ένα δροσιστικό ποτό, ελαφρώς ανθρακούχο, με χαμηλές θερμίδες και ζάχαρη. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από το 2% ζάχαρης, με χαρακτηριστικά γιαουρτιού και με ισοτονικό δροσιστικό, χωρίς διατροφικά προβλήματα που προέρχονται από γαλακτικό οξύ ή ζάχαρες και γλυκαντικά που προστίθενται συνήθως. Έχουμε διάφορες γεύσεις, όπως λεμόνι - τζίντζερ, ιβίσκος και μπορούμε να ετοιμάσουμε άλλες γεύσεις που ζητούν οι πελάτες, όπως καρύδα, μάνγκο,... Αυτά τα προβιοτικά ποτά παρασκευάζονται με ζάχαρη από κάνναβη και χουρμάδες που τοποθετούνται σε σιρόπι νερού, το οποίο καταναλώνουν οι προβιοτικές καλλιέργειες. Η γεύση προέρχεται από τον συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού. Ελαφρώς ανθρακούχο (το αέριο που παράγεται φυσικά κατά την παραγωγή, ως αποτέλεσμα της ζύμωσης). Ζωντανά ποτά, μη παστεριωμένα, περιέχουν Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacteria σε μεγάλες ποσότητες. Ένα από τα ποτά μας